Главная » 2013 » Март » 5 » Благодарственные письма от Министерства Культуры Андорры!
00:14
Благодарственные письма от Министерства Культуры Андорры!
Неожиданный и приятный сюрприз подготовило Министерство Культуры Андорры участникам Ассоциации "Casa Rússia", разослав именные и очень душевные благодарственные письма всем тем, кто принимал активное участие в организации Недели Русской Культуры.

За три дня до этого состоялся дружественный ужин для тех, кто участвовал в организации Недели Русской Культуры.
Спонсором ужина выступило Министерство Культуры Андорры и прошел он в изумительно легкой и радостной обстановке. Чувствовалось, что все были на одной волне, объединенные радостью от успешного проведения такого интересного и сложного мероприятия, знакомства с новыми людьми, приобретенного опыта и еще по многим причинам, которые создавали настроение каждому.

А потом пришли благодарственные письма, подписанные министром культуры! Вот герои, имена которых общественность должна знать:

Александра Гребенникова
Альбина Томенко
Виктория Смышляева
Джорди Сантаньес Молина
Ирина Щетинкина
Любовь Иванова
Ольга Кузнецова
Светлана Стрижёва

Всем огромное спасибо, за то, что своим искренним желанием помочь, мы не только помогли сложиться такой необыкновенной неделе, но и способствовали улучшению и укреплению отношений между людьми двух таких разных стран.

А вот и письмо.

Benvolguda Senyora/Benvolgut Senyor.....

Tot just acaba de finalitzar la setmana cultural russa. La valoració no pot ser altra que molt positiva i aquest exit no I'hem atribuït nosaltres sinó la mateixa societat. Haver omplert tots els actes programats i finalitzar totes les actuacions amb ovació amb la gent dreta demostra que la qualitat dels artistes representatius de la cultura russa ha emocionat els nostres ciutadans.

Alhora, tant les autoritats russes presents les primeres jornades com és organitzadors dels espectacles i fins i tot els artistes en les diverses ocasions en que he pogut parlar amb ells formalment i informalment, m'han manifestat el seu agraïment per I'hospitalitat rebuda i m'han felicitat per l'organització i el tracte que els hem dispensat.

Aquests elogis, com a responsable institucional d'aquesta manifestació cultural, m'omplen d'orgull i de satisfacció i els vull compartir amb vós. I mes enlla d'informar-vos-en, us vull manifestar el meu mes sincer agraïment. Darrere de qualsevol decisió hi ha les persones que la duen a terme i I'exit de la setmana cultural russa a Andorra no tinc cap dubte que es deguda en gran part a la professionalitat i la dedicació que heu mostrat en tot moment. Ha estat un esdeveniment cultural d'una mida a la qual les nostres estructures els costa adaptar-se, amb canvis, imprevistos, adaptacions d'ultima hora que s'han sabut solucionar sense que afectessin el public ni la qualitat dels espectacles. Vós hi heu contribuït en gran mesura i per aquesta raó us felicito i us en dona personalment les gracies.

Hem pogut aportar als nostres ciutadans una mostra d'una cultura extremadament rica a traves d'artistes d'altíssim nivell als quals, merces a la vostra contribució, els hem evidenciat que Andorra és un país petit en mida, sí, però amb persones que saben, perque aixi ho heu demostrat, estar a I'algada dels esdeveniments mes exigents.

La grandesa d'un poble és mesura pels seus valors i em consta que aquesta és la imatge que s'ha endut la delegació russa present aquests dies dins les nostres fronteres. Aquest és sens dubte un altre exit, però no menys important, d'aquesta setmana cultural russa i que per mitja d'aquesta carta d'agraïment vull atribuir als qui, amb el vostre esforç, ho heu fet possible.

Cordialmente,

Albert Esteve Garcia


Просмотров: 782 | Добавил: CasaRussia | Рейтинг: 0.0/0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]